fbpx

BALMAIN HAIR matu smaržu komplekts 1974 / Hair Perfume 1974 Discovery Set 15ml

79.95

In stock

Šajā komplektā ir trīs matu smaržas, katra 15 ml – Cardamom 1974, Ginger 1974, un Vetiver 1974. Izstrādāti no augstākās kvalitātes sastāvdaļām, šie unisex aromāti uzlabo jūsu matu dabisko pievilcību, nodrošinot ilgstošu aromātisku pieredzi. Ideāli piemērotas ceļojumiem, katras smaržas nodrošina unikālu un valdzinošu smaržu, kas arī baro un aizsargā jūsu matus.

Matu smaržas Cardamom 1974: Spēcīgs aromāts ar modes auru, izsmalcināts ar rozēm, pačūliju, kardamonu un vaniļu, un svaigām, augļu notīm, piemēram, citrusaugļiem un upenēm. Šis unikālais maisījums piedāvā siltu, saldu un uzmundrinošu smaržu.
Matu smaržas Ginger 1974: Ar savu pikanto, gardēžu un jutekliskajām notīm šis aromāts atstāj noturīgu iespaidu, lai kur jūs dotos. Matu smaržas sastāv no bergamotes, ingvera, mīkstas zamšādas, priedes, ozola sūnu un maiga baltā muskusa maisījuma.
Matu smaržas Vetiver 1974: atsvaidzinošas, spilgtas un piezemētas matu smaržas ar greipfrūtu, smalku ziedu, svaigu vetivēriju, ciedra koka un barojošu balzāmu sajaukumu. Lieliski piemērots tiem, kas vēlas izjust pārliecību un eleganci.