fbpx

BALMAIN HAIR komplekts krāsotiem matiem / Couleurs Couture Care Set

129.95

In stock

Uzlabota formula, kas atjauno matu dabisko līdzsvaru un ir ideāli piemērots krāsotiem, bojātiem un pārmērīgi apstrādātiem matiem. Šīs formulas bagātīgā kombinācija dziļi stiprina un mitrina matus ar unikālu argana eliksīra, zīda, kašmira proteīna un kvinojas sēklu eļļas maisījumu mīkstiem, spīdīgiem un atjaunotiem matiem.
Šis komplekts ir īpaši izstrādāts, lai atjaunotu krāsotus, bojātus un pārmērīgi apstrādātus matus. Ietver šampūnu, kondicionieri un masku krāsotiem matiem un galvas masāžas rīku.
– Trīs pilna izmēra produkti
– Krāsu aizsardzība
– Ieskaitot galvas masāžas rīku

Couleurs Couture šampūns
Couleurs Couture šampūns ir lielisks atjaunojošs līdzeklis, kas paredzēts krāsotiem, bojātiem un pārmērīgi apstrādātiem matiem. Tas uzlabo krāsas ilgmūžību un atjauno, stiprina un dziļi atdzīvina matus no iekšpuses. Unikālā argana eliksīra, zīda proteīna, kašmira proteīna, kvinojas sēklu eļļas un kokosriekstu eļļas sastāvs dziļi stiprina un mitrina matus, padarot tos neticami mīkstus un viegli atšķetināmus.

Couleurs Couture kondicionieris
Couleurs Couture kondicionieris intensīvi mitrina krāsotus, bojātus un pārmērīgi apstrādātus matus. Tas baro, atšķetina un dziļi stiprina matus no iekšpuses, bagātināts ar unikālu argana eliksīra, zīda un kašmira proteīna maisījumu.

Couleurs Couture maska
Couleurs Couture maska ​​ir bagātīga kopšana krāsotiem, bojātiem un pārmērīgi apstrādātiem matiem. Bagātināta ar spēcīgu dzintarskābes, argana eliksīra, zīda un kašmira proteīna maisījumu, tā stiprina un aizsargā matu struktūru. Maska uzlabo krāsas noturību un padara matus neticami mīkstus.